Za proizvođače, distributere i prodavce kozmetičkih preparata

BESPLATNA RECENZIJA

Proizvođači, distributeri i prodavci svih vrsta proizvoda koji su u službi ženske lepote mogu se javiti, kako bismo se eventualno dogovorili oko pisanja recenzije – potpuno besplatno*, ali iskreno 🙂

Kakvu korist Vaša firma ima od recenzije na Nicola’s Muse blogu?

Vrlo je jednostavno – širenjem pozitivne propagande, neformalnom metodom komuniciranja sa korisnicima Vaših proizvoda ili usluga, imate mogućnost da stvorite ili povećate bazu lojalnih potrošača, a samim tim doprinesete i efikasnijoj realizaciji primarnog cilja Vašeg poslovanja – ostvarivanju ekonomske dobiti i sticanju konkurentske prednosti.

S druge strane, recenzije Nicola’s Muse bazirane su na potpunoj istini i bez bespotrebnog uplitanja „alata manipulisanja masom“, odnosno Vašim potrošačima.

Svaki proizvod koji dobije recenziju, prethodno mora biti testiran, dakle sam autor recenzije iznosi sopstveno mišljenje, iskustva i rezultate mini istraživanja o proizvodu, njegovom sastavu i karakteristikama koje je u obavezi da sprovede, naravno ukoliko pristane da koristi proizvod koji je dobijen kao PR uzorak ili poklon.

Preko Nicola’s Muse bloga moguće je razvijati i programe lojalnosti – posredstvom bloga nagrađivati potrošače u različitim vrstama nagradnih igara, a mi ćemo vam rado pomoći.

Za više informacija posetite KONTAKT stranicu bloga i javite nam se.

Očekujemo vas,

Nicola’s Muse 

logo*Proizvodna firma, distributer ili prodavac ne snosi nikakve troškove, u smislu plaćanja naknada za objavljenu recenziju, međutim dostavljanje promotivnih ili poklon paketa timu Nicola’s Muse može biti zahtevano u pojedinim slučajevima.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s